Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSYN - Preben Kok: Arvegods

Dato
Torsdag d. 28. september 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted
Sankt Sørens Hus, Præstegårdsvej 3, 8680 Ry, Gammel Rye
Pris
Gratis

Tidligere sogne- og sygehuspræst, forfatter.

Når et menneske i 2022 har levet i over 70 år er det helt almindeligt at have samlet en masse nyttig viden, fortællinger og erfaring, som ofte har været givet videre i generationer. Det hele er blevet gjort tilgængeligt blandt andet gennem forældrene, familien, morgensangen, bibelhistorierne og bøgerne i skolen, den almene dannelse, kirkeklokkerne og den danske sangskat. 

Det har været til gavn i både vanskelige og lykkelige situationer og kan kaldes for almengyldige ledsagehistorier eller arvegods.

De yngre generationer i 2022 lever et liv som ofte baserer sig på at navigere i en individualistisk livsstil, hvor de fleste ønsker at være unikke. Mange af de værdifulde ledsagehistorier synes glemt, og der mangler ofte noget at læne sig op ad når livet brænder på.

Preben Kok ønsker med foredraget at gøre opmærksom på hvad vi i nutiden går glip af, som for bare få år siden var alment gældende og som kan være særdeles værdifuldt arvegods at give videre til de næste generationer. Så kom og opdag, hvad der ligger af værdifulde erfaringer i dine gemmer – og i kirken. 

Fri entré.
Kaffe og kage koster kr. 25,-
(gratis for medlemmer)

Arrangeret i samarbejde mellem
Menighedsrådet og UDSYN.